Teollisuuspesukoneet

Teollisuuspesukonevalikoimamme kattaa laajasti metalliosia valmistavien yritysten pesu- ja esikäsittelytarpeet. Useimmiten ratkaisu asiakkaan tarpeisiin löytyy Idea Machinen laajasta, yli 70 vakiokonemallin joukosta, mutta yksilölliset, asiakaskohtaiset teollisuuspesukoneratkaisut ovat merkittävä osa Idea Machinen tuotantoa.

Everest-tunnelipesukonevalikoima kattaa kohteet, jossa tarvitaan moninkertaista pesukapasiteettia, jota kammiopesukoneilla ei voida saavuttaa. Tunnelipesukoneet soveltuvat hyvin myös automatisoituihin teollisuusprosesseihin. Everest-tunnelipesukoneita toteutetaan niin vakio-, kuin asiakaskohtaisin ratkaisuin.

 

Idea Machine -teollisuuspesukoneet

Teollisuuspesukoneet-IM-tekniikkaIdea Machine-teollisuuspesukonevalikoima kattaa laaja-alaisesti metalliosia valmistavien yritysten pesu- ja esikäsittelytarpeet: Pienosien 1-vaiheisista (vain pesu) korjaamokoneista laivamoottoreiden tai metsäkoneiden osien monivaiheiseen puhdistamiseen, kuten esipesu, pesu ja huuhtelut.

Valikoimaan kuuluu esimerkiksi panostettavat kammiokoneet kuljetinradalla tai ilman kaikenlaisille tuotteille, korinpyöritys- ja rumpupesukoneet pienten osien käsittelyyn sekä tunnelimalliset koneet linjoihin, kun volyymit ovat suuria.

Yksilölliset, asiakaskohtaiset teollisuuspesukoneratkaisut ovat merkittävä osa Idea Machinen tuotannosta. Useimmiten ratkaisu löytyy kuitenkin vakiokonemalleista, joita on saatavana yli 70 erilaista, jotka ovat mitoitukseltaan ja ominaisuuksiltaan poikkeavia. Viimeistelty työnjälki, ruostumaton rakenne ja monipuoliset varusteet luovat edellytykset pitkäikäiselle ja lähes huoltovapaalle toiminnalle ympäristöä kuormittamatta.

Kokenut ryhmä pesukonealan ammattilaisia yhdessä osaavien alihankkijoiden kanssa suunnittelee ja toteuttaa vaativimmatkin tarpeet täyttäviä ratkaisuja. Idea Machinen henkilökunnalla onkin pitkäaikaisin kokemus pesukoneiden valmistuksesta Suomessa.


Everest TunClean -tunnelipesukoneet

Teollisuuspesukoneet-Everest

Everest Tunclean -tunnelipesukoiden tuoteperhe sisältää useita eri vakiomallisia vaihtoehtoja tuotteiden pesuun. Koneita on saatavilla niin yksivaiheisina, jossa vain pesu tai monivaiheisina, jolloin koneesta löytyy pesun lisäksi esimerkiksi esipesu, huuhtelu ja kuivaus. Lisäksi koneisiin on saatavilla laajavalikoima lisävarusteita täydentämään kokonaisuutta.

Tutustu valikoimaan:


 

Shopping Cart
Scroll to Top