Normfinish Powertrack raepuhalluslaite

Powertrack -raepuhalluslaitteet

Powertrack on konepajakäyttöön suunniteltu suorapainekäyttöinen siirrettävä raepuhalluslaite. Suljettukiertoinen pölytön puhallusprosessi mahdollistaa tehokkaan työskentelyn sisätiloissa ympäristöä likaamatta. Käyttäjäystävällisen pölyttömän puhallusmenetelmän ansiosta suojavaatetuksen ja -varusteiden tarve on myös vähäisempi.

Laite soveltuu liikuteltavuutensa ansiosta hyvin esim. telakoille, suurten säiliöiden valmistajille ja prosessi- ja voimalaitosteollisuuden kunnossapidon tarpeisiin, joissa puhallettavat kohteet ovat osana suurempaa kokonaisuutta. Hitsaussaumojen puhdistus ja pienehköt paikoittaispuhdistustyöt ovat yleisimpiä käyttökohteita.

Työskenneltäessä puhalluspää (suutin, imusuulake ja tiivistysharja) painetaan kiinni puhdistettavaan pintaan. Puhallus- ja imuletkun pituus, ulottuvuus on 10 metriä. Laite käynnistyy kauko-ohjauksella käsikahvan ohjausventtiilistä. Puhallusmateriaali ja epäpuhtaudet imetään puhallinmoottorin avulla sykloniin, jossa keskipakovoima erottaa pölyn ja puhallusmateriaalin toisistaan.

Syklonin sisäpinta on kulutuskestävällä kumivuorauksella pinnoitettu. Puhallusmateriaali laskeutuu syklonin pohjalle ja sieltä takaisin paine-astiaan uudelleen käyttöön. Syklonin keskiosasta (pyörteen keskeltä), nouseva ilmavirtaus kuljettaa hieno-jakoisen pölyn suodatinyksikköön, jossa epäpuhtaudet jäävät suodatinpatruunoiden ulkopintaan. Suodattimia puhdistetaan jatkuvasti ajastetulla paineiskulla vuorotellen suodattimien sisälle. Pöly laskeutuu pohjakartion kautta keräysastiaan.

 

TiedotPowertrack Junior – raepuhalluslaitteetPowertrack -raepuhalluslaitteet
Paino:65 kg350 kg
Mitat (l x s x k):800 x 600 x 13401700 x 610 x 1950
Sähköliitäntä:230 V / 50 Hz3 x 400V + suojamaa + 0 / 50 Hz
Puhallinmoottori:1.6 kW3 kW
Paineastian tilavuus:10 l23 l
Paineilmatarve:500 – 800 l / min800 – 1500 l /min
Puhallinkapasiteetti:150 m³ /h300 m³ /h
Puhallusletkun pituus:4 m5 m
Esittelyvideo:VideoVideo

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Kysy lisää tai pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Shopping Cart
Scroll to Top