Katkaisusahat ja -linjat

Homag logo

HOMAG BEAMTEQ

HOMAG BEAMTEQ suurnopeusautomaattisahat on kehitetty katkaisu- ja loveamistöihin puutalojen ja kattotuolien valmistuksessa. Koneet ovat erityisen kiinnostava rakennuspuusepänteollisuuden yrityksille, jotka tarvitsevat katkaisutehon lisäksi myös muita työstöominaisuuksia.


Paul logo

PAUL LINJARATKAISUT

PAUL automaattiset kokonaisratkaisut toteutetaan yhdistämällä automaattiset käsittelylaitteet, halkaisu- ja katkaisujärjestelmät.

Muiden valmistajien komponentteja voidaan yhdistää tarvittaessa. Suuremmat syöttönopeudet, yhdistyvät prosessointivaiheet, työkappaleen tarkka ohjaus ja automaattinen työvirta johtavat tuottavuuden huomattavaan paranemiseen. Käyttäjän työmäärä vähenee ja turvallisuustaso nousee.


Metal-Technika-logo

METAL TECHNIKA KATKAISUSAHAT

Metal Technika valmistaa ammattilaitteita puu- ja metalliteollisuudelle. Koneet ovat tulosta korkealaatuisesta huolenpidosta ja ratkaisujen toteutuksesta, mahdollistaen työturvallisuuden, tehokkuuden ja helppokäyttöisyyden lisäämisen. Kaikki koneet ovat täysin Metal Technikan valmistamia – ideasta suunnitteluun ja kokoonpanoon asiakkaalla.


Reinhardt logoREINHARDT:lta löytyy myös ratkaisu kaikille katkaisutarpeille!


Salvamac logoSALVAMAC KATKAISUSAHAT- Helppokäyttöisiä, Vahvoja ja Turvallisia!

Kompaktit, yksinkertaiset, kestävät ja innovatiiviset laitteet takaavat maksimaalisen sahausturvallisuuden, joustavuuden ja luotettavuuden koneen pitkän eliniän aikana.


 

Jukka Nevavuo

Jukka Nevavuo

+358 20 771 3308
tuotepäällikkö
puurunkoisten taloelementtien koneet, puuntyöstökoneet
Toni Kytöviita

Toni Kytöviita

+358 20 771 3228
tuotepäällikkö

puurunkoisten taloelementtien koneet,
puuntyöstökoneet

Jussi Jalava

Jussi Jalava

+358 20 771 3204
tuotepäällikkö

puuntyöstökoneet

Shopping Cart
Scroll to Top